top of page

BAB ONLINE BALETT:

BABy Balett

KIKNEK AJÁNLJUK? 

Balett oktatás a legkissebbeknek. Kurzus totyogóknak izgő-mozgó kistalpaknak, 2-4 éves gyermekeknek és családjuknak

A KURZUSRÓL

BABy csoportunk egy beszoktató csoport, mely azt hivatott elsősorban elérni, hogy a gyermekek szívesen vegyenek részt a foglalkozásban, megszokják személyünket, megszeressék a zenéket és milliőt, amit teremtünk. Emellett igyekszünk elkezdeni bevezetni az Előkészítő csoportjainkra tervezett metodikánkat és apránként gyakorolni velük a játékos gyakorlatokat.

 

Előkészítős tantervünkben a 2-4 éves korig terjedő korcsoportnak különlegesen a korosztály igényeire és képességeire szabott metodikát építettünk fel, amellyel előkészítjük a klasszikus balett metodika elsajátításához szükséges fizikai felkészülést, az izomzatot igyekszünk olyan tónusba hozni, hogy később elősegítse a sérülés mentes gyakorlást, továbbá a balett terem etikettjének, moráljának elsajátítását. Mindezt játékos módon, mondókákkal, hasonlatokkal, apró játékokkal, melyek a képzelő erejüket és kreativitásukat is megmozgatják az óvodás korosztálynak. A játékokat játszva, eltáncolva észrevétlenül is gyakorolják a gyermekek a helyes izomzat használatát, közben fejlődik a koordinációs és a koncentrációs képessége a gyermekeknek.

Nagy hangsúlyt fektetünk a klasszikus zene hallgatására, fejlesztve ezzel a muzikalitást, tehát a zenei hallást, ritmus érzéket. A gyermekek így már nem csak a tánc, hanem a komoly zene szeretetét is magukkal vihetik óráinkról. Az órákat keretes szerkezetben tartjuk, mely segít a gyermekeknek megszokni az óra menetét, tájékozódni időben és így megfelelően beosztani energiáját. Az órák közben is vannak rövidebb pihentető játékok, de minden órát egy nagy játék élménnyel és jutalmazással zárunk.

JELENTKEZÉS

Online óráink a webuni.hu oktatási rendszerben találhatóak meg, amelyeket a következő linken érhettek el: https://webuni.hu/groups/view/224

Az leckék fejezetekre épülnek, de külön-külön is végezhetőek. Érdemes rákészülni az órára, felvenni egy balett ruhát, vagy bármit,amiben a gyermek szeret táncolni mozogni, csúszás mentes zokni vagy balett cipő. Javasolt a szülőnek aktívan vegyen részt az órában 

BABy Balett Klasszikus balett
BABy Balett Klasszikus balett
Online Kurzus
https://webuni.hu/kepzes/baby-balett
bottom of page