FELNŐTT BALETT ÉS KIEGÉSZÍTŐ ÓRÁK

Órarend 22_23.png

AKTUÁLIS ÓRAREND ÉS  TANFOLYAMAINK

2022. szeptemberétől kezdődően

Progressive Ballet Technique

FELNŐTT BALETT ÓRÁINK

ÉVKEZDÉS - BEIRATKOZÁS

 
Gyermek balett órák

FELNŐTT BALETT - KEZDŐ SZINT 

Kinek ajánljuk? Alaptechnikai szint, amelyhez kevés vagy semmilyen balett előképzettség nem szükséges. Ajánljuk minden vállalkozó kedvű érdeklődőnek, aki szeretne megismerkedni a balett alapjaival, valamely kapcsolódó képességfejlesztő felnőttóránkkal kiegészítve. 

Az óra hossza: 60 perc

FELNŐTT BALETT - HALADÓ SZINT 

Kinek ajánljuk? 16 éves kortól minden balett kedvelőnek, aki már 2-3 éves balett előképzettséggel rendelkezik. 

Az óra hossza: 60 perc

SENIOR BALETT 

Kinek ajánljuk?  Senior balett óráinkra várunk minden kedves érdeklődőt, aki 50 felett is kedvet érez arra, hogy belevágjon és kortalanul élvezze a balett nyújtotta örömöket. Óravezető balettmesterünk az adott korcsoport izomzatának megfelelő gyakorlatokkal igyekszik élvezetessé tenni óráinkat, külön figyelmet szentelve az egyéneknek. 

Az óra hossza: 60 perc 

Felnőtt balett és balett kiegészítő óráink a gyermek balett órákkal párhuzamosan, szeptember közepétől indulnak. Az órák gyakorlatai nem egymásra épülnek, így az órákra való becsatlakozás bármikor lehetséges. Előzetes bejelentkezés az alábbi rendszerben szükséges:  https://balett-akademia-budapest.reservio.com/booking

Amennyiben nem tudod eldönteni, hogy melyik óránkra szeretnél járni, illetve melyik is lenne a számodra megfelelő szint, gyere el hozzád, az első órán ez ingyen lehetséges. 

További kérdés esetén, várjuk leveled az info@balettakademia.hu e-mail címen, ahol igyekszünk minél hamarabb választ adni felmerülő kérdéseidre. 

 
 

ÁRAINK, BÉRLETEK

FELNŐTT BALETT KIEGÉSZÍTŐ ÓRÁINK

FLOOR BARRE 

Kinek ajánljuk? Ha szeretnél tudatosan balettozni, de előtte -vagy azzal párhuzamosan-annak alapjait precízen és pontosan elsajátítani, ezen az órán a helyed! A floor barre-on végigvesszük a klasszikus balett gyakorlatainak főbb részeit annyi különbséggel, hogy a test helyzete vízszintes a függőlegessel ellentétben. Így olyan instrukciókra és testérzetekre is tudsz figyelni, amire állva esetleg már nincs kapacitásod. Előképzettség nem szükséges. 

Az óra hossza: 60 perc

STRETCHING 

Kinek ajánljuk? Minden korosztálynak, férfiaknak és nőknek egyaránt. Az órákat a képességfejlesztés jegyében a nyújtásra összpontosítva állítjuk össze. Ez az óratípus szabad kezet ad az óraadó balett mesternek, hogy saját szakmai tapasztalatára hagyatkozva állítsa össze a leghatékonyabb gyakorlatokat. Az órán való részvételnek nem feltétele a balett tudás.

Az óra hossza: 60 perc

 
  • 6 alkalmas (érvényesség: 30nap)
  • Diák, Nyugdíjas, BAB szülői kedvezmény

15.875 Ft

- 20%

Bérleteink az érvényesség ideje alatt szabadon felhasználhatóak kezdő- és haladó balett óráinkon, és kiegészítő óráinkon is, bármely napon, bármely időszakban. Iskolaszünetek idejére természetesen az érvényesség nem vonatkozik. 

FELSZERELÉS, RUHÁZAT

Sokan kérdezitek, hogy milyen felszereléssel érkezzetek a balett órákra?

  • Javasolt a kényelmes, testhez simuló ruházat (cicanadrág, dressz, body, póló)

  • Vastagabb zokni  vagy amennyiben gyakorló cipőt szeretnél venni: csepptalpú,  puha, vászon gyakorlócipő (Lelőhelyek: Decathlon áruház, Sansha táncruházati bolt)

  • Hosszú haj esetén, javasolt a frufru eltűzése, a haj kontyba feltűzése