top of page

FELNŐTT BALETT ÉS KIEGÉSZÍTŐ ÓRÁK

Órarend 22_23.png

AKTUÁLIS ÓRAREND ÉS  TANFOLYAMAINK

2022. szeptemberétől kezdődően

Progressive Ballet Technique

FELNŐTT BALETT ÓRÁINK

ÉVKEZDÉS - BEIRATKOZÁS

Felnőtt balett kezdő
Gyermek balett órák

FELNŐTT BALETT - KEZDŐ SZINT 

Kinek ajánljuk? Alaptechnikai szint, amelyhez kevés vagy semmilyen balett előképzettség nem szükséges. Ajánljuk minden vállalkozó kedvű érdeklődőnek, aki szeretne megismerkedni a balett alapjaival, valamely kapcsolódó képességfejlesztő felnőttóránkkal kiegészítve. 

Az óra hossza: 60 perc

FELNŐTT BALETT - HALADÓ SZINT 

Kinek ajánljuk? 16 éves kortól minden balett kedvelőnek, aki már 2-3 éves balett előképzettséggel rendelkezik. 

Az óra hossza: 60 perc

SENIOR BALETT 

Kinek ajánljuk?  Senior balett óráinkra várunk minden kedves érdeklődőt, aki 50 felett is kedvet érez arra, hogy belevágjon és kortalanul élvezze a balett nyújtotta örömöket. Óravezető balettmesterünk az adott korcsoport izomzatának megfelelő gyakorlatokkal igyekszik élvezetessé tenni óráinkat, külön figyelmet szentelve az egyéneknek. 

Az óra hossza: 60 perc 

Felnőtt balett és balett kiegészítő óráink a gyermek balett órákkal párhuzamosan, szeptember közepétől indulnak. Az órák gyakorlatai nem egymásra épülnek, így az órákra való becsatlakozás bármikor lehetséges. Előzetes bejelentkezés az alábbi rendszerben szükséges:  https://balett-akademia-budapest.reservio.com/booking

Amennyiben nem tudod eldönteni, hogy melyik óránkra szeretnél járni, illetve melyik is lenne a számodra megfelelő szint, gyere el hozzád, az első órán ez ingyen lehetséges. 

További kérdés esetén, várjuk leveled az info@balettakademia.hu e-mail címen, ahol igyekszünk minél hamarabb választ adni felmerülő kérdéseidre. 

Felnőtt balett haladó
Senior balett

ÁRAINK, BÉRLETEK

FELNŐTT BALETT KIEGÉSZÍTŐ ÓRÁINK

FLOOR BARRE 

Kinek ajánljuk? Ha szeretnél tudatosan balettozni, de előtte -vagy azzal párhuzamosan-annak alapjait precízen és pontosan elsajátítani, ezen az órán a helyed! A floor barre-on végigvesszük a klasszikus balett gyakorlatainak főbb részeit annyi különbséggel, hogy a test helyzete vízszintes a függőlegessel ellentétben. Így olyan instrukciókra és testérzetekre is tudsz figyelni, amire állva esetleg már nincs kapacitásod. Előképzettség nem szükséges. 

Az óra hossza: 60 perc

STRETCHING 

Kinek ajánljuk? Minden korosztálynak, férfiaknak és nőknek egyaránt. Az órákat a képességfejlesztés jegyében a nyújtásra összpontosítva állítjuk össze. Ez az óratípus szabad kezet ad az óraadó balett mesternek, hogy saját szakmai tapasztalatára hagyatkozva állítsa össze a leghatékonyabb gyakorlatokat. Az órán való részvételnek nem feltétele a balett tudás.

Az óra hossza: 60 perc

Floor Barre
  • 6 alkalmas (érvényesség: 30nap)
  • Diák, Nyugdíjas, BAB szülői kedvezmény

15.875 Ft

- 20%

Bérleteink az érvényesség ideje alatt szabadon felhasználhatóak kezdő- és haladó balett óráinkon, és kiegészítő óráinkon is, bármely napon, bármely időszakban. Iskolaszünetek idejére természetesen az érvényesség nem vonatkozik. 

FELSZERELÉS, RUHÁZAT

Sokan kérdezitek, hogy milyen felszereléssel érkezzetek a balett órákra?

  • Javasolt a kényelmes, testhez simuló ruházat (cicanadrág, dressz, body, póló)

  • Vastagabb zokni  vagy amennyiben gyakorló cipőt szeretnél venni: csepptalpú,  puha, vászon gyakorlócipő (Lelőhelyek: Decathlon áruház, Sansha táncruházati bolt)

  • Hosszú haj esetén, javasolt a frufru eltűzése, a haj kontyba feltűzése

Stretching
bottom of page