top of page

ápr. 20., H

|

zoom

5 hetes Felnőtt Balett Tanfolyam

Felnőtt Balett Tanfolyam sorozatunk következő (és egyben utolsó) szintje, amelyen eddigi tanulóink tovább építhetik az előzőekben megszerzett tudást, új tanulóink pedig belátást nyerhetnek az adott tanfolyam ismeretanyagába.

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények
5 hetes Felnőtt Balett Tanfolyam
5 hetes Felnőtt Balett Tanfolyam

Time & Location

2020. ápr. 20. 18:00

zoom

About the Event

Felnőtt Balett Tanfolyam sorozatunk következő (és egyben utolsó) szintje, amelyen eddigi tanulóink tovább építhetik az előzőekben megszerzett tudást,  új tanulóink pedig belátást nyerhetnek az adott tanfolyam ismeretanyagába. Egy valami azonban nem változik sosem: a jó hangulat, fesztelen és interaktív légkör, minőségi oktatás és természetesen a balett szeretet. 

A tanfolyamról:

A magasabb minőség elérése érdekében balett óráinkat tanfolyamokba rendeztük (négy

különböző szintre), így növelve hatékonyságát a tudásátadásnak.A rendszernek köszönhetően az elsajátítandó ismeretanyag -a résztvevők számára is- átláthatóbb és érthetőbb. Egy-egy szint elvégzése után lehetőséget biztosítunk tudásotok leellenőrzésére (bemutató óra keretén belül), mely végén oklevéllel jutalmazunk meg bennetek. A tanfolyam anyagának pontos elsajátításához segédanyaggal látunk el titeket, amely összefoglalja az órákon megismert gyakorlatokat, ezzel megtámogatva az elméleti oldalt.

Részletek: 

• A tanfolyam harmadik etapja 2020. április 20án kezdődik, és 5 héten át tart.

• A tanfolyami órák kedden  és csütörtökön 18:10- 20:00-ig vannak, azonban a résztvevők a hétfői esti órákra ingyen bejárhatnak, így a tanfolyam díja ( 60.000Ft) tartalmazza a heti négy órán felül a hétfői órák szabad látogatását is. 

• A tanfolyam minimum 4 fős látszámmal indul és maximum 12 fő vehet részt.

• Szintelvárás nincs, a tanfolyamok egymásra épülnek, azonban bármikor van lehetőség a becsatlakozásra. 

Várunk benneteket sok szeretettel, 

A Balett Akadémia Budapest oktatói

Share This Event

bottom of page